Zjisti více o prémiových masážních olejích MAGNETIFICO

Proč sic vybrat masážní oleje MAGNETIFICO

Vyzkoušejte prémiové afrodiziakální masážní oleje z řady MAGNETIFICO - power of pheromones a dopřejte své drahé polovičce odměnu po náročném dni a nechte ji hýčkat sametově hebkými a přitom vzrušujícími prémiovými masážními oleji.

Masážní oleje z řady MAGNETIFICO obsahuji 5 druhů přírodních olejů včetně oleje z melounu Kalahari. Obsahuji afrodiziakální vonné složky pro umocnění zážitku z masáže. Jedná se o kosmetické přípravky registrované v kosmetickém registru CPNP, což zaručuje jejich zdravotní bezpečnost. Jsou vhodné i na použití v oblasti intimních partií.

masážní-oleje-MAGNETIFICO-vhodné-nejen-pro-intimní-masáž

Ideálně kluzké

Dlouho vyvíjené složení složení zajištuje optimální kluzkost a vstřebání do pokožky bez přílišných mastných fleků. Oleje bohaté na ceramidy, fosfolipidy a omega mastné kyseliny vyživují a hydratují pokožku a zanechávají jí hedvábně hladkou.

Zobrazit nabídku

LUXUSNÍ MASÁŽNÍ OLEJ
ORIENTAL 50 ML

Vlajková loď série masážních olejů MAGNETIFICO. Jedinečné složení s orientální vůní Vám dopřeje jedinečný zážitek plný vzrušení i relaxace zároveň.
masážní-olej-oriental-magnetifico

Vhodný pro klasickou i intimní masáž

Tyto masážní oleje jsou vhodné jak pro klasickou masáž, tak pro masáž intimních míst. Jsou také velmi oblíbené pro milostnou předehru nebo pro masturbaci. Praktické balení díky prémiové kvalitě oleje vydrží na mnoho masáží. 

Zobrazit nabídku

masážní-oleje-pro-romantické-chvíle

163-2_premiovy-afrodiziakalni-masazni-olej-magnetifico-sandalwood

SANDALWOOD 100 ML

CHARIZMATICKÉ TÓNY SANTALOVÉHO DŘEVA

169-2_premiovy-afrodiziakalni-masazni-olej-magnetifico-exotic-passion

EXOTIC PASSION 100ML

HRAVÉ TÓNY EXOTICKÉHO OVOCE

166-3_roz-premiovy-afrodiziakalni-masazni-olej-magnetifico-jasmine

JASMINE 100ML

HEDVÁBNÁ VŮNĚ JASMÍNU