V čem jsou jedinečné naše afrodiziakální vonné svíčky

Proč si vybrat vonné svíčky MAGNETIFICO

Afrodiziakální vonné svíčky MAGNETIFICO Vám díky speciálnímu složení Intensively intimate formula pomohu vytvořit jedinečnou atmosféru plnou intimity, relaxace a důvěry. Pomohou Vám vytvořit romantickou, svůdnou i relaxační atmosféru zároveň. Svým jedinečným designem se také stanou stylovým doplňkem do vašeho interiéru

aphrodisiac-candles-MAGNETIFICO

Intensively intimate formula

Lidé při výběru partnera podvědomě reagují na onu pověstnou "chemii". Afrodiziakální svíčky ze série Magnetifico power of pheromones jsou navrženy tak, aby se speciální parfém uvolňoval přirozeně v závislosti na okolních teplotách místnosti a to i při nehořící svíčce. Intensively Intimate formula nenechá nic náhodě, působí podvědomě na vaše smysly a pomůže vám naladit nezapomenutelnou atmosféru nejen při vašich intimních chvílích. 

Zobrazit nabídku

ŘADA MAGNETIFICO
APHRODISIAC CANDLES

Svíčky Magnetifico aphrodisiac candles jsou vyráběny unikátní technologií, kdy se jako základní surovina používá výhradně čistý uhlovodík, který neobsahuje síru a oleje. Tato surovina se při hoření mění pouze ve vodní páru a oxid uhličitý. Barvení je vždy prováděno do povrchové vrstvy svíčky, aby se zamezilo proniknutí barvy do těla svíčky. Tím je zajištěno netoxické hoření. O aromatickou složku svíčky se starají speciální parfémy, které jsou aplikovány do povrchové vrstvy svíčky pomocí ultrazvuku. Nepoužíváme tedy klasický aromatický olej, který při hoření nepříznivě zatěžuje organismus.
afrodiziakální-svíčky-magnetifico

123-5_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-tantra-magic

TANTRA MAGIC

Dřevité orientální tóny

117_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-jasmine

JASMINE ROMANCE

Vůně svěžího jasmínu

120-5_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-sweet-strawberries (1)

SWEET STRAWBBERIES

Ovocná jahodová vůně

 

NOVÁ ŘADA MAGNETIFICO
LOVE ME

Chcete vytvořit afrodiziakální, jedinečnou, intimní a pohodovou atmosféru při romantické večeři, předehře, intimní masáži, milování nebo jen tak při klidném večeru po náročném dni? Pak je unikátní afrodiziakální svíčka Love me ze série Magnetifico – power of pheromones založena na zesílené Intensively intimate formula strong + pro Vás to pravé! Rozpoutej vášeň, poznej nespoutanou sílu "feromonů" a nenechej nic náhodě! Vytvoř správnou atmosféru pro svádění ještě dnes!

Svíčky Love me jsou vyráběny ze 100% přírodního vosku bez parafínu. Bavlněný knot a ideální průměr skleničky zajišťuje optimálín hoření.
1-afrodiziakální-svíčky-magnetifico-love-me

151-5_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-love-me-blackberry

BLACKBERRY

Ovocné tóny

154-5_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-love-me-meadow

MEADOW

Aroma svěží louky

157-5_afrodiziakalni-svicka-magnetifico-love-me-sandalwood

SANDALWOOD

Tóny santalového dřeva