Jarní sleva 10% 💐​ při zadání slevového kódu: JARO24

Prozkoumej "feromonové" parfémy MAGNETIFICO

Proč si vybrat MAGNETIFICO - power of pheromones

Jistě jste si již někdy říkali, co dělá určité ženy tak atraktivní a některé muže tak charizmatické a sexy. Často za to mohou tzv. feromony, které "vyzařují". V živočišné říši hrají feromony hlavní úlohu při výběru partnera a partnerky. Stejně jako zvířata používají feromony k získání toho nejvhodnějšího partnera k páření, tak lidé velmi silně reagují na tzv. "chemii", při výběru svého protějšku. Onu magickou "chemii" můžeme definovat jako lidské feromony, které mají silný vliv na sexuální přitažlivost, charizma a sexappeal.  

feromony-magnetifico-pro-muže-a-ženy

Feromonové vůně z řady MAGNETIFICO

Feromonové vůně z řady MAGNETIFICO jsou unikátní parfémy navržené na základě AT-SC-R FORMULY, která je poskládána tak, aby razantně zvýšila sexuální přitažlivost mužů a žen u opačného pohlaví, zvýšila jim sebevědomí a pomohla získat respekt u mužů i žen a bývají označovány jako feromony pro muže a ženy.

Zobrazit nabídku

AT-SC-R FORMULA
JEDINEČNÉ SLOŽENÍ - MAXIMÁLNÍ ÚČINNOST

Řada MAGNETIFICO - power of pheromones má jedinečné složení, které bylo vyvíjeno na základě AT-SC-R FORMULY. AT-SC-R FORMULA je unikátní kombinace látek které zvyšují sexuální přitažlivost z pohledu opačného pohlaví pomocí jejich podvědomí s smyslů. Pomůže Vám zvýšit sebevědomí, sexappeal a respekt.

přitažlivost

PŘITAŽLIVOST

Přitažlivost! To v čem je řada MAGNETIFICO - power of pheromones opravdu unikátní. Jedinečná AT-SC-R FORMULA poblázní smysly opačného pohlaví a spustí nespoutané procesy přitažlivosti. Pomůže Vám zvýšit zájem o vaší osobu a poznáte, co je "cítit se jako celebrita".

sebevědomí

RESPEKT

Produkty z řady MAGNETIFICO - power of pheromones jsou navrženy tak, aby Vám pomohly získat respekt u osob stejného i opačného pohlaví. Pomohou Vám získat výhodu nad vašimi soky v lásce, ale slouží také jako velmi dobrý pomocník např. při obchodních jednáních, pohovorech nebo zkouškách ve škole.

respekt

SEBEVĚDOMÍ

Zájem o vaší osobu ze strany druhého pohlaví má velký vliv na vaše sebevědomí. Zvýšené sebevědomí pak podpoří další procesy přitažlivosti ve vašem těle, což v kombinaci s AT-SC-R FORMULOU vyvolá unikátní kombinaci, kterou jsou produkty MAGNETIFICO tak jedinečné.

 

feromony-pro-muže-parfémy

Řada pro muže

Jedinečné složení řady MAGNETIFICO power of pheromones pro muže bylo poskládáno tak, aby razantně zvýšilo sexuální přitažlivost mužů z pohledu žen. Obsahuje složky navržené pro podvědomé zvýšení "sexuální chemie". Pomůžou Vám nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale také při pracovním pohovoru, ve škole při zkouškách nebo na obchodním jednání. Pomohou Vám také zvýšit respekt u vašich soků v lásce

Nabídka pro muže

112-3_feromony-pro-muze-magnetifico-secret-scent-man-20ml

MAGNETIFICO SECRET SCENT 20ML

52-3_feromony-pro-muze-magnetifico-allure-man-50ml

MAGNETIFICO PHEROMONE ALLURE 50ML

58-3_feromony-pro-muze-magnetifico-seduction-man-30ml

MAGNETIFICO PHEROMONE SEDUCTION 30ML

61-3_feromony-pro-muze-magnetifico-pheromone-selection-man-100ml

MAGNETIFICO PHEROMONE SELECTION 100ML

Řada pro ženy

Jedinečné složení řady MAGNETIFICO power of pheromones pro ženy bylo poskládáno tak, aby razantně zvýšilo sexuální přitažlivost žen z pohledu mužů. Obsahuje složky navržené pro podvědomé zvýšení "sexuální chemie". Pomůžou Vám nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale také při pracovním pohovoru, ve škole při zkouškách nebo na obchodním jednání. Pomohou Vám také zvýšit respekt u vašich sokyň v lásce.

Nabídka pro ženy

feromony-pro-ŽENY-parfémy

115-4_feromony-pro-zeny-magnetifico-secret-scent-woman-20ml

MAGNETIFICO SECRET SCENT 20ML

97-3_feromony-pro-zeny-magnetifico-allure-woman-50ml

MAGNETIFICO PHEROMONE ALLURE 50ML

103-3_feromony-pro-zeny-magnetifico-pheromone-seduction-woman-30ml

MAGNETIFICO PHEROMONE SEDUCTION 30ML

109-3_feromony-pro-zeny-magnetifico-pheromone-selection-woman-50ml

MAGNETIFICO PHEROMONE SELECTION 50ML